Weekendje weg Nederland naar de Veluwe

Wilt u een weekendje weg in Nederland om een gebeurtenis met uw familie of vereniging te vieren? Groepsaccommodatie De Wildwal in Lunteren verhuurt moderne, rolstoelvriendelijke groepsverblijven voor volwassenen en kinderen. U kunt al een verblijf huren vanaf 20 personen. Ze zijn zeer geschikt voor het houden van een reünie, het vieren van een huwelijksjubileum of andere familiebijeenkomst. U kunt reserveren op basis van zelfverzorging. De groepsaccommodaties staan buiten het dorp aan de rand van het bos. Vanuit dit prachtige plekje op de Veluwe hebt u tegelijk alle bezienswaardigheden bij de hand. Ook kunt u hier volop wandelen, fietsen en zwemmen. De Wildwal is het hele jaar open.

Weekendje weg in Nederland met grote groep

Weekendje weg in Nederland met een groep groter dan 20 personen? Voor ons geen probleem. U kunt ook een groter groepsverblijf bij ons huren. Wij hebben er 3 met in totaal 190 slaapplaatsen. Alle huizen zijn zeer ruim van binnen, zodat de groep zich bij slecht weer ook binnen kan vermaken. Elke accommodatie heeft een eigen terras met buitenmeubilair en een grote speelweide. Bij elk verblijf vindt u het aantal bedden en verdere bijzonderheden:

Weekendje weg Nederland en maaltijden

Tijdens uw weekendje weg in Nederland logeert u bij ons op basis van zelfverzorging. In de moderne keuken kunt u zelf uw maaltijden bereiden. Bij mooi weer zijn er ook mogelijkheden voor het houden van een barbecue. Wilt u uw eten liever laten bezorgen dan kunt u gebruikmaken van de eten bezorgservice. Zo kunt u heerlijk genieten van uw weekend.

Kindvriendelijke en diervriendelijke omgeving

De locatie van De Wildwal is zeer kindvriendelijk. Elk vakantiehuis heeft een eigen speelplaats en een speelveld met speeltoestellen. Ze kunnen hier beschermd spelen en sporten of een boswandeling, speurtocht of fietstocht maken. U mag zelfs uw hond onder bepaalde voorwaarden meebrengen. Overlegt u dit vooraf met ons.

Wat heeft De Wildwal u te bieden?

Groepsaccommodatie De Wildwal is een familiebedrijf. Eigenaren Jan en Gerdien Luchies zorgen ervoor dat uw weekendje weg in Nederland onvergetelijk wordt. Naast al hun goede zorgen profiteert u tijdens uw verblijf ook van alle andere voordelen die de accommodaties u bieden:

 • Centraal gelegen op de Veluwe
 • Zeer goede bereikbaarheid
 • 12 maanden per jaar open
 • Verblijf met zelfverzorging
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Aparte, aangepaste badkamer
 • Kindvriendelijke omgeving
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Gastvrij
 • Huisdieren in overleg
 • Regio met veel vermaak
 • Podium met vaste audio- en videoapparatuur
 • Wifi aanwezig

Eropuit in de omgeving

U logeert op een van de mooiste plekken in Nederland. Centraal gelegen op de Veluwe. Vanaf De Wildwal hebt u alle bezienswaardigheden en attracties op korte afstand bij de hand. Een bezoek aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe hoort hier zeker bij. En wat dacht u van een dag survivallen met uw groep? Voor kinderen hebben we zelfs een speciale kindersurvival. Waar uw interesse ook naar uitgaat, u vindt hier volop lokale en regionale uitstapjes waar u later mooie herinneringen aan zult hebben.

Weekendje weg in Nederland met familie of vereniging? Reserveer vandaag nog uw groepsaccommodatie.

De Wildwal… van nature gastvrij


Meer interessante webpagina's: Familieweekend-accommodatie - Familieweekend organiseren - Goedkope groepsaccomodaties - Groepsaccomodatie - Groepsaccomodatie Gelderland - Groepsverblijf  - Grote vakantiehuizen - Unieke groepsaccomodaties - Goedkope groepsaccomodatie - Vakantiehuis huren