Unieke groepsaccomodaties huren

Voor unieke groepsaccomodaties gaat u naar De Wildwal in Lunteren. Ze staan op een van de mooiste locaties van de Veluwe aan de rand van het Lunterse bos. Onze groepsverblijven zijn ook zeer populair bij kinderen voor bijvoorbeeld een schoolkamp, werkweek of studentenuitwisseling. Families, verenigingen en ondernemers organiseren bij ons vaak hun bijeenkomsten zoals familieweekends, reünies of bedrijfstrainingen. De accomodaties zijn rolstoeltoegankelijk en hebben een eigen aangepaste badkamer dus iedereen kan mee. De omgeving is kindvriendelijk en is zeer geschikt voor het maken van boswandelingen, speurtochten en fietstochten. De Wildwal is 12 maanden per jaar open.

Unieke groepsaccomodaties en groepsgrootte

De Wildwal beschikt over 3 unieke groepsaccomodaties. U kunt al een vakantiehuis huren vanaf 20 personen. Is uw groep groter dan kunt u een van de andere verblijven huren of meerdere tegelijk met een maximum van 190 slaapplaatsen. Elk verblijf is van binnen zeer ruim. Een voordeel bij slecht weer. Ook buiten kan iedereen zich prima vermaken. Zo heeft elke accommodatie een eigen terras met buitenmeubilair en een groot speelveld met speeltoestellen en een volleybalnet. U kunt zich geen mooier verblijf wensen dan bij De Wildwal. U kunt kiezen uit de volgende groepsverblijven:

Volpension of zelfverzorging

Huurt u een of meer van onze unieke groepsaccomodaties dan kan dit met volpension of op basis van zelfverzorging. Bij zelfverzorging bereidt u zelf alle maaltijden in de grote, moderne keuken waar elke accommodatie over beschikt. U vindt er alle apparatuur die u nodig hebt. Ook een vaatwasser. Liever een barbecue op eigen terras houden? Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Kindvriendelijke unieke groepsaccomodaties

De omgeving van onze unieke groepsaccomodaties is vriendelijk voor kinderen. Ze kunnen op eigen terrein beschermd spelen en sporten en daarbuiten speurtochten, boswandelingen of fietstochten maken. Vlakbij is ook een zwembad. Wilt u graag uw hond meenemen dan kan dit. Overleg dit vooraf met ons.

Voordelen van onze unieke groepsaccomodaties

Om uw familieweekend of groepsvakantie zo aangenaam mogelijk te maken, zorgt de familie Luchies ervoor dat u volop kunt genieten van de unieke groepsaccomodaties en andere positieve eigenschappen:

 • Centraal gelegen op de Veluwe
 • Uitstekende bereikbaarheid
 • 12 maanden per jaar open
 • Verblijf met zelfverzorging of volpension
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Aparte, aangepaste badkamer
 • Kindvriendelijke omgeving
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Gastvrij
 • Huisdieren in overleg
 • Regio met veel vermaak
 • Podium met vaste audio- en videoapparatuur
 • Wifi aanwezig

Eropuit op de Veluwe

De locatie van De Wildwal is zeer populair als logeergelegenheid voor groepen. Van hieruit kunt u werkelijk alle kanten op als u eropuit wilt. Zowel lokaal als regionaal zijn er zoveel bezienswaardigheden en attracties dat u aan 1 vakantie niet genoeg heeft. Als u op pad gaat, hoort daar zeker een bezoek aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe bij. Bent u sportief aangelegd, doe dan eens mee met een survival. Voor kinderen hebben we een leuke kindersurvival. Daarnaast is hier in de vrije natuur ook van alles te beleven. U kunt heerlijk wandelen in de bossen, een fietstocht maken of zwemmen. Kortom: een geweldige omgeving voor jong en oud.

Ook een of meer unieke groepsaccomodaties huren? Boek nu. Zoeken naar iets leukers is zinloos.

De Wildwal… van nature gastvrij


Meer interessante webpagina's: Familieweekend-accommodatie - Familieweekend organiseren - Goedkope groepsaccomodaties - Groepsaccomodatie - Groepsaccomodatie Gelderland - Groepsverblijf  - Grote vakantiehuizen - Goedkope groepsaccomodatie - Vakantiehuis huren - Weekendje weg in Nederland