Over groepsaccommodatie De Wildwal

Groepsaccommodatie De Wildwal is sinds 1948 gevestigd aan de Galgenbergweg 3 te Lunteren op de Veluwe. Eerst als camping en later als groepsaccommodatie voor schoolkampen, familieweekends, verenigingsbijeenkomsten, kerkgroepen, trainingen, workshops en andere bijeenkomsten. De eigenaren Jan en Gerdien Luchies breidden de groepsverblijven in de loop der jaren uit tot 3 moderne, sfeervolle huizen die ook rolstoeltoegankelijk zijn en beschikken over een eigen aangepaste douche en toilet. De Wildwal is een milieuvriendelijke onderneming die er alles aan doet om onze natuur te sparen. De locatie ligt landelijk in een bosrijke omgeving buiten de plaats Lunteren. Voor kinderen en volwassenen zijn er in de nabije omgeving tal van activiteiten en bezienswaardigheden.

Groepsaccommodatie voor ontspanning en actie

De Wildwal ligt op een van de mooiste locaties van de Veluwe. Het perceel is ruim en nodigt uit tot ontspanning of juist inspanning. Rond het comlex kunt u genieten van een zee aan ruimte waar u volledige privacy heeft. In de omgeving kunt u volop wandelen, fietsen, de natuur verkennen en deelnemen aan lokale en regionale activiteiten. Ook zijn er legio bezienswaardigheden in de directe omgeving die zeer de moeite waard zijn. Kijk hiervoor ook op onze pagina Handige links en de pagina Tips.

Kindvriendelijke groepsaccommodatie 

De Wildwal is zeer geschikt om kinderen een paar fijne weken te bezorgen. Het terrein van de groepsaccommodatie is een veilige speelplek waar kinderen en jongeren zich helemaal kunnen uitleven. Daarbij doet de familie Luchies een flinke duit in het zakje om hun verblijf extra leuk te maken. Zij hebben ook suggesties voor uitstapjes en vermaak voor u op een aparte webpagina geplaatst.

Rondleiding vooraf?

Jan en Gerdien geven u, als u dit op prijs stelt, graag een rondleiding vooraf. U krijgt daarmee een goede indruk van de verblijven, de mogelijkheden en de sfeer. Uw keuze voor De Wildwal belonen zij met gastvrijheid. Zij staan dagelijks voor u klaar en hopen dat u zich thuis voelt. 

De Wildwal… van nature gastvrij