Grote vakantiehuizen huren

Bent u op zoek naar een of meer grote vakantiehuizen op de Veluwe? Dan bent u bij De Wildwal aan het goede adres. U kunt bij ons moderne groepsverblijven reserveren voor een weekend, midweek of langer. 12 maanden per jaar. Voor kinderen en volwassenen. Onze groepsaccommodaties zijn rolstoeltoegankelijk dus iedereen kan mee. Of het nu gaat om een familieweekend, bedrijfstraining of kerkelijke bijeenkomst, bij ons kunt u volop genieten. U kunt bij ons logeren op basis van zelfverzorging of volpension. Alle accommodaties staan in een prachtige, bosrijke omgeving die kindvriendelijk en diervriendelijk is. U kunt er fijn wandelen, fietsen en uitstapjes maken naar attracties in de omgeving.

Keuze grote vakantiehuizen

Bij groepsaccommodatie De Wildwal kunt u al grote vakantiehuizen huren vanaf 20 personen. Er zijn 3 vakantiewoningen die u per stuk kunt reserveren of in zijn geheel. Ze bieden een totale capaciteit van 190 slaapplaatsen. Alle groepsverblijven zijn ruim van binnen. Elk verblijf heeft een eigen terras met voldoende buitenmeubilair en gemeenschappelijke speelvelden met speeltoestellen en een volleybalnet. Onze groepsaccommodaties dragen de volgende namen:

Grote vakantiehuizen en zelfverzorging

Als u bij De Wildwal wilt logeren, kan dit ook op basis van zelfverzorging. U kunt in dat geval zelf koken in de moderne keuken waarmee elk vakantiehuis is uitgerust. Ook kunt u een barbecue houden op uw eigen terras. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kinderen en dieren

Bij De Wildwal kunnen kinderen beschermd spelen en sporten. Ook buiten ons terrein kunnen uw pupillen veilig fietsen, zwemmen of een speurtocht houden. Hebt u een hond en wilt u die graag meebrengen als u komt logeren? In principe mag dit. Wel vragen wij u vriendelijk om dit van tevoren met ons te overleggen.

Waarom naar De Wildwal?

De ligging van groepsaccommodatie De Wildwal op de Veluwe is uniek. Wij doen er alles aan om de tijd dat u bij ons bent zo prettig mogelijk te maken. En niet alleen dat. Er zijn ook andere belangrijke voordelen die u zeker zullen aanspreken:

 • Centrale ligging op de Veluwe
 • Uitstekend bereikbaar
 • Hele jaar geopend
 • Volpension of zelfverzorging
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Kindvriendelijke omgeving
 • Interessante tarieven
 • Gastvrij familiebedrijf
 • Honden in overleg
 • Regio met veel attracties
 • Podium met vaste audio- en videoapparatuur
 • WiFi aanwezig

Lokale en regionale uitstapjes

Onze grote vakantiehuizen staan op een centrale locatie. Voor u een voordeel, omdat u vanaf De Wildwal werkelijk alle kanten op kunt om in de directe omgeving te genieten van de prachtige natuur en de vele bezienswaardigheden en attracties. Kijk hier voor de leukste uitstapjes.

Overtuigd van de gunstige aspecten van onze grote vakantiehuizen? Reserveer meteen.

De Wildwal… van nature gastvrij


Meer interessante webpagina's: Familieweekend-accommodatie - Familieweekend organiseren - Goedkope groepsaccomodaties - Groepsaccomodatie - Groepsaccomodatie Gelderland - Groepsverblijf - Unieke groepsaccomodaties - Goedkope groepsaccomodatie - Vakantiehuis huren - Weekendje weg in Nederland