Groepsaccomodatie Gelderland

Groepsaccomodatie in Gelderland huren? Dan bent u bij De Wildwal in Lunteren aan het goede adres. U logeert hier op een van de mooiste plekken op de Veluwe. De locatie ligt zo centraal dat u alle bezienswaardigheden in de directe omgeving vindt. Onze moderne groepsaccomodaties zijn rolstoelvriendelijk en lenen zich voor tal van bijeenkomsten en vakanties zoals schoolkampen, werkweken, familieweekends en zakelijke bijeenkomsten. U kunt al een groepsverblijf huren vanaf 20 personen. Op basis van zelfverzorging of volpension. Ons perceel ligt buiten het dorp aan de rand van de Lunterse bossen in een zeer kindvriendelijke omgeving. Wij zijn het hele jaar geopend.

Groepsaccomodatie Gelderland en groepsgrootte

De Wildwal, groepsaccomodatie in Gelderland heeft 3 verschillende groepsverblijven. U kunt al boeken vanaf 20 persoenen. Voor grotere groepen kunt u meer vakantiehuizen reserveren tot een maximum van 190 slaapplaatsen. Elk verblijf is zowel binnen als buiten ruim van opzet. Dit kan heel handig zijn bij slecht weer. Elk groepsverblijf heeft een eigen terras met buitenmeubilair en een groot speelveld met speeltoestellen en een volleybalnet. Bij De Wildwal zult u zich geen moment vervelen. Onze accomodaties hebben allemaal een eigen naam:

Groepsaccomodatie Gelderland en zelfverzorging

Wilt u geen volpension kies dan voor een huurperiode op basis van zelfverzorging. U kunt heerlijk kokkerellen in de grote, moderne keuken van uw groepsaccomodatie. U vindt er alle apparatuur die u zich maar kunt wensen. Ook een vaatwasser. Ook voor een barbecue hebben we diverse mogelijkheden. Vraag ernaar bij de receptie.

Kindvriendelijke groepsaccomodatie Gelderland

De Wildwal denkt ook aan kinderen. Elk verblijf heeft een eigen speelplaats met speeltoestellen en een volleybalnet. Kinderen kunnen er veilig en beschermd spelen en sporten of gewoon lekker luieren in de zon. Ook buiten ons terrein kunnen ze veilig een boswandeling, speurtocht of fietstocht maken. Vlakbij is ook een zwembad. Als iemand een hond wil meenemen, overleg dit met ons voordat u reserveert. Onder bepaalde voorwaarden staan wij een hond toe.

Positieve eigenschappen van De Wildwal

De Wildwal heeft veel kwaliteiten die u bij een andere groepsaccomodatie in Gelderland minder snel vindt. Wij zijn een familiebedrijf en doen er alles aan om uw vakantie of bijeenkomst zo prettig mogelijk te maken. Naast onze gastvrijheid kunt u kennismaken met de vele andere kwaliteiten die De Wildwal u biedt. Wij hebben de belangrijkste voor u samengevat:

 • Centrale ligging op de Veluwe
 • Uitstekend bereikbaar
 • Hele jaar geopend
 • Volpension of zelfverzorging
 • Rolstoelvriendelijk
 • Kindvriendelijke omgeving
 • Vriendelijke tarieven
 • Gastvrij familiebedrijf
 • Huisdieren in overleg welkom
 • Regio met veel attracties
 • Podium met vaste audio- en videoapparatuur
 • Wifi aanwezig

Groepsaccomodatie Gelderland en uitstapjes

Op de Veluwe is heel wat te beleven. Het wordt voor u vast en zeker een onvergetelijke tijd. Naast een fijne groepsaccomodatie kunt u lokaal en regionaal genieten van interessante bezienswaardigheden en tal van attracties. Een bezoek aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe hoort hier absoluut bij. Bent u sportief aangelegd of wilt u leren hoe u beter kunt samenwerken? Boek dan een survival. Voor kinderen hebben we een speciale kindersurvival. Kijk voor alle uitjes op onze pagina Tips.

Groepsaccomodatie in Gelderland huren? Beslis snel, anders is een ander u straks voor.

De Wildwal… van nature gastvrij


Meer interessante webpagina's: Familieweekend-accommodatie - Familieweekend organiseren - Goedkope groepsaccomodaties - Groepsaccomodatie - Groepsverblijf  - Grote vakantiehuizen - Unieke groepsaccomodaties - Goedkope groepsaccomodatie - Vakantiehuis huren - Weekendje weg in Nederland