Goedkope groepsaccomodaties huren

Goedkope groepsaccomodaties vindt u bij De Wildwal in Lunteren. Moderne groepsverblijven op het mooiste plekje van de Veluwe. Organiseer uw familieweekend, schoolkamp of zakelijke training en boek een of meer accomodaties bij ons. U kunt ze al huren voor een groep vanaf 20 personen. Volwassenen of kinderen. Ook gasten in een rolstoel zijn welkom. De huizen zijn rolstoelvriendelijk en hebben een aparte, aangepaste badkamer. Ons perceel ligt buiten het dorp direct aan het bos. De prachtige natuur leent zich bij uitstek voor wandelingen, speurtochten en fietstochten. De Wildwal is 12 maanden per jaar open.

Uit hoeveel personen bestaat uw groep?

Goedkope groepsaccomodaties kunt u bij De Wildwal al huren vanaf 20 personen. Wij hebben kleinere en grote groepsverblijven. Is uw groep groter dan kunt u meerdere huizen tegelijk reserveren. Alle verblijven bij elkaar bieden 190 slaapplaatsen. De huizen zijn ruim van opzet en lenen zich bij slecht weer prima voor vermaak binnenshuis. Elke accommodatie heeft een eigen terras met buitenmeubilair en een groot speelterrein met speeltoestellen en een volleybalnet. De accomodaties herkent u aan hun namen:

Goedkope groepsaccomodaties en zelfverzorging

Bij De Wildwal kunt u goedkope groepsaccomodaties huren op basis van zelfverzorging of met volpension. Elke accomodatie heeft een eigen keuken die groot en modern is en toegerust met alle apparatuur die u nodig hebt. Zin in een barbecue op eigen terras? Vraag naar de mogelijkheden.

Goedkope groepsaccomodaties ook voor kinderen

Goedkope groepsaccomodaties van De Wildwal staan in een kindvriendelijke omgeving. Uw pupillen kunnen op ons terrein naar hartenlust beschermd spelen en sporten. Daarnaast kunnen ze veilig wandelen, fietsen of zwemmen in de lokale omgeving. Wil een van de kinderen graag de hond meenemen dan kan dit onder bepaalde voorwaarden. Overlegt u dit op voorhand met ons.

Voordelen van onze goedkope groepsaccomodaties

De Wildwal ligt op een unieke plek op de Veluwe. Het is een modern familiebedrijf dat sinds 1948 bestaat. Eigenaren Jan en Gerdien Luchies doen hun uiterste best om het u naar de zin te maken. En niet alleen dat: u kunt tegelijk profiteren van alle andere belangrijke kwaliteiten. Wij noemen de belangrijkste hier beneden:

 • Centrale ligging op de Veluwe
 • Uitstekend bereikbaar
 • Hele jaar geopend
 • Volpension of zelfverzorging
 • Rolstoelvriendelijk
 • Kindvriendelijke omgeving
 • Vriendelijke tarieven
 • Gastvrij familiebedrijf
 • Huisdieren in overleg welkom
 • Regio met veel attracties
 • Podium met vaste audio- en videoapparatuur
 • Wifi aanwezig

Uitstapjes vanuit onze goedkope groepsaccomodaties

Onze goedkope groepsaccomodaties staan op een van de mooiste locaties in Nederland. Wilt u leuke uitstapjes maken in de nabije omgeving of iets verder weg? Vanaf onze locatie hebt u onvoorstelbaar veel mogelijkheden om bezienswaardigheden te bezoeken of deel te nemen aan bijzondere attracties. Wat daar beslist bij hoort, is een dag naar het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Ook kunt u meedoen aan een survival. Voor kinderen hebben wij een speciale kindersurvival. Kijk op de pagina Tips voor al het vermaak.

Op zoek naar goedkope groepsaccomodaties op de Veluwe? Reserveer nu voordat alles vol is.

De Wildwal… van nature gastvrij


Meer interessante webpagina's: Familieweekend-accommodatie - Familieweekend organiseren - Groepsaccomodatie - Groepsaccomodatie Gelderland - Groepsverblijf  - Grote vakantiehuizen - Unieke groepsaccomodaties - Goedkope groepsaccomodatie - Vakantiehuis huren - Weekendje weg in Nederland