Familieweekend organiseren op de Veluwe

Familieweekend organiseren? Reserveer een groepsaccommodatie bij De Wildwal in Lunteren. Onze moderne groepsverblijven op de Veluwe zijn zeer gewild bij jong en oud. U kunt er elke familiebijeenkomst houden die u maar wilt. Denk hierbij aan uw gouden of zilveren huwelijk of verjaardag. U kunt kiezen uit 3 groepsaccommodaties: de Eekhoorn, het Uiltje en de Vos. Daarvan zijn de Eekhoorn en het Uiltje rolstoelvriendelijk. Elk huis staat op zichzelf en heeft een groot eigen terras met buitenmeubilair en een groot speelveld voor sport en spel.

Hoe groot is uw groep?

Wilt u een familieweekend organiseren voor een grote of kleine familie? Bij De Wildwal hebt u diverse mogelijkheden voor het onderbrengen van uw dierbaren. Zo kunt u al met een groep vanaf 20 personen bij ons terecht. Is uw familie groter, dan kunt u meerdere accommodaties huren. De 3 huizen samen hebben plaats voor maximaal 190 personen. Bij elk onderkomen vindt u het maximale aantal slaapplaatsen. Zo ziet u snel welk huis geschikt is voor uw groep.

Familieweekend organiseren en toerusting verblijven

Bij De Wildwal zult u zich snel thuis voelen. Onze groepsaccommodaties zijn ruim, sfeervol en comfortabel en perfect voor het organiseren van een familiebijeenkomst. Elk groepsverblijf heeft een grote, moderne keuken die is toegerust met alle moderne apparatuur die u nodig hebt als u zelf maaltijden wilt bereiden. U kunt natuurlijk ook gebruikmaken van de eten bezorgservice. De slaapkamers hebben stapelbedden en de badkamers zijn voorzien van vloerverwarming. Voor optimale privacy heeft elk verblijf een eigen podium met vaste audio- en videoapparatuur, televisie, WiFi en een bar. Zo kunt u volop genieten van uw familieweekend of midweek.

Wilt u ook een familieweekend organiseren? Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen.

De Wildwal… van nature gastvrij


Meer interessante webpagina's: Familieweekend-accommodatie - Goedkope groepsaccomodaties - Groepsaccomodatie - Groepsaccomodatie Gelderland - Groepsverblijf  - Grote vakantiehuizen - Unieke groepsaccomodaties - Goedkope groepsaccomodatie - Vakantiehuis huren - Weekendje weg in Nederland