Familieweekend-accommodatie

Zoekt u een familieweekend-accommodatie op de Veluwe? Die vindt u bij De Wildwal in Lunteren. Onze moderne groepsaccommodaties liggen aan de bosrand en zijn perfect geschikt voor volwassenen en kinderen. U kunt al een groepsverblijf reserveren vanaf 20 personen. Hebt u een rolstoelgebruiker in uw familie dan is dit voor ons geen probleem. Onze accommodaties zijn rolstoelvriendelijk en beschikken over een aangepaste badkamer met toilet. U kunt bij ons logeren op basis van zelfverzorging. De omgeving waar u met uw familie verblijft, is zeer kindvriendelijk. De Wildwal is het hele jaar open.

Aantal personen familieweekend-accommodatie

Een familieweekend-accommodatie bij De Wildwal is er voor elk groep. Zo kunt u al een groepsaccommodatie huren vanaf 20 personen. U kunt onze huizen apart huren of, als u met velen bent, alle 3 de accommodaties. Het maximale aantal slaapplaatsen daarvan is 190. Op de webpagina van elk verblijf vindt u ook het aantal slaapplaatsen. De groepsverblijven die u kunt reserveren zijn:

Familieweekend-accommodatie en zelfverzorging

U huurt bij De Wildwal een familieweekend-accommodatie op basis van zelfverzorging. Elke familieaccommodatie heeft een moderne keuken met alle apparatuur die u wenst inclusief vaatwasser. U kunt ook gebruikmaken van de eten bezorgservice. Wilt u een barbecue houden? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Familieweekend-accommodatie en buitenruimte

Het complex van De Wildwal ligt buiten het dorp Lunteren aan de bosrand van het Lunterse bos. De omgeving is zeer kindvriendelijk. Elke familieweekend-accommodatie heeft een groot eigen terras met buitenmeubilair en een grote speelplaats met speeltoestellen en een volleybalnet. Kinderen kunnen rondom elk groepsverblijf veilig spelen en sporten. Ze kunnen ook wandelen in de bossen, een fietstocht maken door de vrije natuur of bezienswaardigheden in de nabije omgeving bezoeken. Uw hond mag u onder bepaalde voorwaarden meenemen. Overlegt u dit van tevoren met ons.

De Wildwal, net even anders

De Wildwal ligt op een unieke locatie op de Veluwe. Eigenaren Jan en Gerdien Luchies doen er alles aan om uw verblijf tot een succes te maken. Andere sleutels die bijdragen tot een aangenaam familieweekend zijn onder meer:

 • Centraal gelegen op de Veluwe
 • Zeer goede bereikbaarheid
 • 12 maanden per jaar open
 • Verblijf met zelfverzorging
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Aparte, aangepaste badkamer
 • Kindvriendelijke omgeving
 • Aantrekkelijke tarieven
 • Gastvrij
 • Huisdieren in overleg
 • Regio met veel vermaak
 • Podium met vaste audio- en videoapparatuur
 • Wifi aanwezig

Uitstapjes in de omgeving

Vanuit uw familieweekend-accommodatie kunt u de leukste uitstapjes maken. Zowel lokaal als regionaal. Bijvoorbeeld een bezoek aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de vele musea of gezellig klootschieten bij ‘Het Bosbad’. Ook kunt u in de prachtige Veluwse natuur een fijne boswandeling of fietstocht maken. De fietsen kunnen wij voor u verzorgen.

Maak nu werk van uw familiebijeenkomst. Reserveer een familieweekend-accommodatie bij De Wildwal.

De Wildwal… van nature gastvrij


Meer interessante webpagina's: Familieweekend organiseren - Goedkope groepsaccomodaties - Groepsaccomodatie - Groepsaccomodatie Gelderland - Groepsverblijf  - Grote vakantiehuizen - Unieke groepsaccomodaties - Goedkope groepsaccomodatie - Vakantiehuis huren - Weekendje weg in Nederland