Kom survivallen op de Veluwe

Survivallen op de Veluwe is hot. Het neemt hindernissen weg. Hebt u altijd al de sensatie willen beleven van deze populaire buitensport? Bij De Wildwal krijgt u die kans. Als vereniging, familie of bedrijf kunt u bij een gespecialiseerd bedrijf uw eigen survival samenstellen. Helemaal aangepast aan uw wensen. Kies uit een dagdeel of een compleet dagprogramma. U sluit er de dag traditiegetrouw af met een barbecue of buffet.

Survivallen hoe werkt dat?

Een overlevingstraining is een van de leukste buitensporten als test voor onderlinge samenwerking. En niet alleen dat. Het is ook een prima conditietraining. Een survival maakt het onmogelijke mogelijk. U beweegt zich voort over een terrein met steeds nieuwe obstakels. Deze variëren van klim- en klauter barrières tot touwhindernissen.

Hindernissen zijn er om te overwinnen

Elk obstakel kunt u overwinnen. Dit kan op veel verschillende manieren. De activiteiten zijn helemaal gericht op teambuilding, klimtechniek en conditietraining. Ook onze kindersurvivals. Ervaar de magie van deze populaire buitensport. De instructeurs brengen u de fijne kneepjes bij.

Wat hebt u nodig om deel te nemen aan de overlevingstocht?

Deze fijne buitensport beoefent u niet in uw nette kleding of op naaldhakken. Trek oude kleding en schoenen aan die makkelijk zitten. Neem ook een schone plunje, een handdoek en schoenen mee voor de terugreis. Denk vooral aan een plastic zak waar uw vuile goed in kan. Zo houdt u uzelf en de omgeving schoon. Meer over het survivalteam vindt u op onze webpagina Handige links. Vraag ons ook naar de speciale kindersurvivals.

Op zoek naar een groepsaccommodatie waarvandaan u ook kunt deelnemen aan een overlevingstocht? Boek dan snel, anders bent u misschien te laat.

De Wildwal… van nature gastvrij