Vakantiehuis de Vos

Vakantiehuis de Vos is een heerlijk gastenverblijf voor een groot gezelschap. Ideaal voor bijvoorbeeld reünies, conferenties of trainingsweekenden. De ruime keuken heeft alle moderne apparatuur aan boord die u nodig hebt. De Vos heeft een fijn terras en rondom een eigen speelweide. Deze accommodatie telt 92 slaapplaatsen en is voorzien van badkamers en toiletten. Uiteraard beschikt de groepsaccommodatie over draadloos internet.

Vakantiehuis met grote recreatieruimte

Groepsaccommodatie de Vos heeft een flinke recreatieruimte annex eetzaal met alles erop en eraan. U vindt er alle apparatuur om uw trainingsweekenden, conferenties of reünies tot een onvergetelijk succes te maken. Zo heeft de zaal een televisie, dvd speler en een gezellige bar. Muzikale talenten onder u kunnen zich uitleven op de piano. Bovendien heeft de Vos een eigen podium met vaste audio- en videoapparatuur. Uw presentatie, training of voordracht kan alleen maar slagen.

Moderne keuken

Een groot vakantiehuis is natuurlijk pas compleet met een moderne keuken die ook geschikt is voor een grote groep logees. De Vos voldoet ruimschoots aan deze voorwaarden. Alles wat u nodig hebt voor het bereiden van een maaltijd is er. Van royale koelkasten en koffiezetapparaat tot waterkoker en magnetron. Uw vaatwasser staat apart in de aangrenzende spoelruimte. Voor u wel zo handig.

Indeling slaapkamers

Accommodatie de Vos heeft 9 royale slaapruimtes. 7 kamers daarvan met 6 stapelbedden en 2 met elk 2 stapelbedden. Direct naast de slaapkamers liggen de badkamers en toiletten. Op de plattegrond kunt u precies zien hoe alles is gesitueerd.

Buitenruimte de Vos

Ook op het buitenterrein rond deze groepsaccommodatie kunt u volop genieten. U stapt vanuit de recreatieruimte direct op uw royale terras. Dit is voorzien van buitenmeubilair en een tafeltennistafel. De bijbehorende speelplaats grenst pal aan het bos. Terwijl u een partijtje voetbalt of volleybalt, kunnen de kinderen wip wappen en schommelen. Kortom: een geweldige omgeving voor vakanties, schoolkampen en trainingsweekenden, maar ook voor conferenties, familieweekends of reünies.

Wilt u ook met een grote groep genieten van een vakantie of lang weekend op de Veluwe? Boek nu een van de groepsverblijven bij De Wildwal.

Plattegrond accommodatie de Vos

Download hier de plattegrond van vakantiehuis de Vos

De Wildwal… van nature gastvrij