Onze gezellige groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties van De Wildwal zijn populair bij jong en minder jong. U krijgt beslist geen spijt als u bij ons uw gouden huwelijk, zilver huwelijk of reünie organiseert. Aan ons zal het niet liggen. Ons complex beschikt over 3 moderne groepsverblijven: de Vos, de Eekhoorn en het Uiltje. Ze zijn gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van het Lunterse bos op de Veluwe. Daarvan zijn de Eekhoorn en het Uiltje rolstoel toegankelijk. De huizen staan van elkaar gescheiden en hebben elk een flink terras met veel buitenmeubilair. Verder heeft elk onderkomen een sportveld om te volleyballen, basketballen of voetballen. Daarnaast is er hier in de regio van alles te beleven zoals het bezoeken van tal van bezienswaardigheden, maken van fietstochten, wandeltochten, survivallen en nog veel meer uitstapjes.

Groepsgrootte  

Laat uw dag ook beginnen bij groepsaccommodaties De Wildwal op de Veluwe en neem al uw familie en vrienden mee. Of u nu komt met een kleine of grote groep, u bent van harte welkom. U kunt al boeken voor een gezelschap vanaf 20 personen tot maximaal 190 personen. U kunt de groepsaccommodaties apart huren of per 2 of 3. Zo kunt u ontspannen genieten van uw jubileum, reünie of bijeenkomst.

Toerusting groepsaccommodaties

Onze groepsaccommodaties zijn comfortabel en gezellig. Ze zijn stuk voor stuk perfect voor het organiseren van bijeenkomsten en groepsvakanties. De vertrekken zijn groot, licht en huiselijk. Natuurlijk beschikt u in elk huis over een moderne keuken met alle apparatuur die u wenst. Zo raakt u niet van de kook als u iets moet bakken. In de slaapkamers staan stapelbedden. De badkamers hebben vloerverwarming. En om het helemaal áf te maken, heeft uw verblijf een eigen podium met vaste audio- en videoapparatuur, televisie en een bar. Bespaart u zich dus de moeite om verder te zoeken, want bij De Wildwal voelt u zich zeker thuis.

Bent u op zoek naar moderne, sfeer volle groepsaccommodaties voor uw vakantie of weekend? Reserveer nu

De Wildwal… van nature gastvrij